המצרכים:
חבילת פטרוזיליה
2 בצלים בינוניים
חצי פלפל אדום
ראש שום קלוף וקצוץ
1 כוס שמן
1/2 כוס חומץ
1 כוס מים
מלח על פי הטעם
אופן ההכנה:
קוצצים את הפטרוזליה לקערה
חותכים בצל ופלפל אדום לקוביות קטנות ומוסיפים מוסיפים את השום
מוסיפים את הנוזלים וממליחים לפי הטעם
הסוד הנוסף וטיפ שימושי:
אם אתם רוצים תמונה יפה הכינו את הצ'ימיצ'ורי בסמוך לצילום. אם אתם רוצים צ'ימיצ'ורי טעים הכינו אותו מספר ימים מראש
את הצ'ימיצ'ורי אפשר להגיש לצד הבשר כרוטב או להשתמש בו כמרינדה מצויינת לפרגיות ונתחי בשר גדולים
Comments