החומרים הדרושים:
· 1 ק"ג בשר בקר טחון איכותי
· קופסה שעועית צ'ילי מקסיקנית אדומה
· מעט שמן לטיגון
· 2 בצלים לבנים גדולים קצוצים גס
· חבילה כוסברה טרייה קצוצה
· קופסה קטנה רסק עגבניות או קוביות עגבנייה.
· 2 שיני שום קצוצות
· מלח ופלפל שחור
· כף פלפל צ'יפוטלה (אופציונאלי)
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל הקצוץ, כשמזהיב מוסיפים את הבשר ומטגנים עד לשינוי צבע.
מוסיפים את השעועית צ'ילי, את רסק העגבניות, הכוסברה והצ'יפוטלה. מבשלים יחד על אש קטנה מספר דקות. גומרים טיבול במלח ופלפל. (אפשר גם כמון אם אוהבים)
מתאים במיוחד לגלגול בטורטיות.
בתיאבון
Comments