החומרים הדרושים:
1 חבילת סלצ'יצ'ה מעולה ואיכותית.
4 בצלים קצוצים לקוביות
2 קופסאות שעועית לבנה ברוטב עגבניות
שום
מלח, פפריקה מתוקה
מעט שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
במחבת נמוכה וגדולה שופכים כף/שתיים של שמן זית, מחחממים ומטגנים בה את הבצל עד הזהבה.
חותכים את הסלצ'יצ'ה לקוביות בגודל 2/2 ס"מ, מטגנים את הסלצ'יצ'ה כ- 10 דקות תוך כדי ערבוב, מוסיפים את התבלינים (שום, מלח ופפריקה מתוקה).
שופכים על הכל את 2 קופסאות השעועית הלבנה ברוטב ומבשלים עוד מס' דקות.
מומלץ להגשה עם פירה. בתיאבון
Comments