החומרים הדרושים:
נתח סינטה פמפס של 2-2.5 ק"ג
1/4 כוס שמן זית, כף חרדל
ראש שום
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום הכי גבוה ומניחים את הנתח בתבנית חסינת אש.
מורחים את הנתח בכף גדולה של חרדל וכף גדושה של שום כתוש. שופכים 1/4 כוס שמן זית על הנתח ומעסים, מפלפלים וממליחים.
מכניסים לתנור על חום גבוה לרבע שעה, ולאחר מכן מנמיכים ל-180 מעלות וצולים למשך 20 דקות.
מוציאים מהתנור, משהים בחוץ כ-7-10 דקות, פורסים ומגישים.
Comments