top of page
תמונת הסופר/תoferwiesel

סינטה פמפס בתנור (רוסטביף)

החומרים הדרושים:

  • נתח סינטה פמפס של 2-2.5 ק"ג

  • 1/4 כוס שמן זית, כף חרדל

  • ראש שום

  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

מחממים תנור לחום הכי גבוה ומניחים את הנתח בתבנית חסינת אש.

מורחים את הנתח בכף גדולה של חרדל וכף גדושה של שום כתוש. שופכים 1/4 כוס שמן זית על הנתח ומעסים, מפלפלים וממליחים.

מכניסים לתנור על חום גבוה לרבע שעה, ולאחר מכן מנמיכים ל-180 מעלות וצולים למשך 20 דקות.

מוציאים מהתנור, משהים בחוץ כ-7-10 דקות, פורסים ומגישים.



485 צפיות0 תגובות

Comments


bottom of page