המצרכים:
1 כוס רוטב סויה קיקומן
4 שיני שום כתושות
2 כפיות פלפל שחור גרוס טרי
5 כפות דבש
2 כפות קטשופ
קצת שמן שומשום
אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים יחד בקערה.
משרים את הפרגיות שהופשרו מראש בתוך המרינדה למשך 4 שעות עד יממה
צולים את הפרגיות על הגריל
בתיאבון
בטח לא ידעתם
שמדברים על פרגיות, לא מדברים על עופות צעירים בהכרח, אלא על שוקיים וירכיים מפורקים.
יש פרגית קצרה (הטעימה) שהיא רק הירך מפורק ויש ארוכה (כולל השוק). הקפידו כי הפרגית שאתם אוכלים היא פרגית קצרה !!
האם ניתן לטחון את כל מרכיבי הצימצורי בבלנדר?