top of page
תמונת הסופר/תoferwiesel

מרינדה לפרגיות של רן ויזל

עודכן: 31 בינו׳ 2022


המצרכים:

  • 1 כוס רוטב סויה קיקומן

  • 4 שיני שום כתושות

  • 2 כפיות פלפל שחור גרוס טרי

  • 5 כפות דבש

  • 2 כפות קטשופ

  • קצת שמן שומשום


אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המצרכים יחד בקערה. 

  • משרים את הפרגיות שהופשרו מראש בתוך המרינדה למשך 4 שעות עד יממה

  • צולים את הפרגיות על הגריל

  • בתיאבון


בטח לא ידעתם

שמדברים על פרגיות, לא מדברים על עופות צעירים בהכרח, אלא על שוקיים וירכיים מפורקים.

יש פרגית קצרה (הטעימה) שהיא רק הירך מפורק ויש ארוכה (כולל השוק). הקפידו כי הפרגית שאתם אוכלים היא פרגית קצרה !!


3,727 צפיותתגובה 1

פוסטים אחרונים

הצג הכול

1 Comment


arielak2
26. maj

האם ניתן לטחון את כל מרכיבי הצימצורי בבלנדר?

Like
bottom of page