מצרכים ל-6 מנות
אחד קילו אצבעות אסאדו
1 ליטר בירה
עלי דפנה, פלפל שחור, פלפל אנגלי מלח וקצת ציפורן (אופציונאלי)
אופן ההכנה
מניחים את אצבעות האסאדו בסיר יחד עם הבירה פלפל שחור כמה גרגירי פלפל אנגלי מעט
מלח, גרגירי פלפל שחור ועלי הדפנה
מרתיחים ובשלים כשעתיים עד שהבשר רך מאוד
אם עשינו את ההכנה יום קודם מכניסים למקרר ולמחרת מפרידים את השומן מהנוזל
מסננים את הנוזלים מהבשר וצולים את הבשר על הגריל תוך כדי מריחה של רוטב ברביקיו
צולים כמה דקות להשחמה וחימום ומגישים
בתיאבון
אם לא בא לכם להשקיע
אפשר סתם לצלות אצבעות אסאדו על הגריל צליה ארוכה על חום נמוך כ 45 דקות
קצת על אצבעות האסאדו
אצבעות האסאדו הינם החלקהמחבר בין הצלעות בנתח מספר 9 בתמונה. האצבעות טעימות כמו אסאדו אבל דורשות בישול קצר יותר 45 דקות עד שעה ולא 4 שעות כמו הנתח השלם
Comments