מצרכים:
נתח של 2-3 ק”ג אסאדו פמפס ( ללא עצם)
1/4 כוס שמן זית
צרור עלי רוזמרין
6 שיני שום
מלח גס לפי הטעם
אופן ההכנה:
כותשים את שיני השום.
מערבבים בכוסית את השמן עם שיני השום הכתושות, מעסים היטב את הנתח ומפזרים את המלח והרוזמרין על צדו העליון.
מדליקים תנור על מצב גריל בטמפ’ מקסימלית ונותנים לו מספר דקות להתחמם. מניחים את הנתח על רשת הגריל כשתבנית מונחת בתחתית התנור, מכניסים את הרשת לתנור במקום הכי קרוב לספירלת הגריל ( מבלי שהנתח יגע בספירלה).
צולים כעשר דקות על כל צד, עד שכל צד משחים. מורידים את הנתח לתבנית (לתוך הנוזלים שנמצאים כבר בתבנית).
עוטפים בנייר כסף, מעבירים את התנור לצלייה רגילה על חום של 150 מעלות וצולים כ-3 שעות ומעלה.מוציאים את הנתח ופורסים - בתאבון !
Comments