המצרכים
נתח אנטריקוט משובח "ביפה דה לה פמפס"
3 כפות חרדל דיז'ון משובח
מלח אטלנטי
פלפל שחור גרוס טרי טרי
1 שן שום לכל קילו בשר בערך
שמן זית איכותי
עלי רוזמרין טריים
אופן ההכנה לפני צליה
מוציאים את הנתח כשעתיים לפני הצלייה (חשוב)
מורחים שמן זית על כל הנתח
מערבבים חרדל עם שום כתוש ומורחים את הנתח
מפזרים פלפל שחור גרוס על כל פני הנתח
ממליחים בעדינות ומפזרים עלי רוזמרין טריים
צליה
מחממים תנור לחום הגבוהה ביותר
מכנסים את הנתח בתבנית במהירות וסוגרים את דלת התנור
המטרה היא לאבד כמה שפחות חום
צולים את הנתח כ 20 דקות בחום הגבוה
מורידים את הטמפרטורה ל 180 מעלות וממשיכים צליה כ 40 דקות
עד שהנתח מתייצב
אם הנתח גדול אפשר לצלות עד שעה
מוציאים מהתנור, נותנים לנתח לנוח כ 5 דקות פורסים ומגישים
כמה טיפים
מומלץ להשאיר את התנור חם למקרה שנדרשות עוד כמה דקות צליה
הרוסטביף מצוין גם ביום שאחרי חם או קר
Comments