מנה מופלאה וטעימה להכנה קלה ומהירה!
מצרכים:
חצי קילו פילה בקר חתוך לקוביות קטנות (ניתן להשתמש גם בסינטה פמפס)
1/2 קילו ארטישוק ירושלמי או דלעת
3 שיני שום
600 גרם ניוקי תפו"א
כוס יין אדום
בזיליקום טרי קצוץ
שמן זית
מלח פלפל
אופן ההכנה:
לקרם ארטישוק ירושלמי/דלעת-
קולפים ומבשלים את הארטישוק הירושלמי במים רותחים עד ריכוך.
טוחנים במעבד מזון עם השמן, השום המלח והפלפל.
לניוקי-
מרתיחים מים בסיר גדול.
מבשלים את הניוקי במים עד שצפים למעלה ומוציאים. לסינון קצר. לא מצננים.
מעבירים את הניוקי למחבת חם עם שמן זית. מטגנים בעדינות עם הבזיליקום הקצוץ. מתבלים במעט מלח ופלפל.
לבשר-
מתבלים את קוביות הפילה במלח ופלפל שחור ומטגנים במחבת בחום גבוה עד למידת העשייה הרצויה,
מוסיפים כוס יין אדום ומביאים לרתיחה קצרה.
על צלחת מרק קעורה מורחים עיגול של הקרם הנבחר, מניחים את הניוקי וקוביות הבשר במרכז הצלחת.
בתיאבון !
Comments