top of page

מרינדה לפרגיות של רן ויזל

  • תמונת הסופר/ת: oferwiesel
    oferwiesel
  • 23 בדצמ׳ 2019
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 31 בינו׳ 2022


המצרכים:

  • 1 כוס רוטב סויה קיקומן

  • 4 שיני שום כתושות

  • 2 כפיות פלפל שחור גרוס טרי

  • 5 כפות דבש

  • 2 כפות קטשופ

  • קצת שמן שומשום


אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המצרכים יחד בקערה. 

  • משרים את הפרגיות שהופשרו מראש בתוך המרינדה למשך 4 שעות עד יממה

  • צולים את הפרגיות על הגריל

  • בתיאבון


בטח לא ידעתם

שמדברים על פרגיות, לא מדברים על עופות צעירים בהכרח, אלא על שוקיים וירכיים מפורקים.

יש פרגית קצרה (הטעימה) שהיא רק הירך מפורק ויש ארוכה (כולל השוק). הקפידו כי הפרגית שאתם אוכלים היא פרגית קצרה !!


פוסטים אחרונים

הצג הכול

1 commentaire


arielak2
26 mai 2024

האם ניתן לטחון את כל מרכיבי הצימצורי בבלנדר?

J'aime

© 2023 כל הזכויות שמורות לדרום אמריקה בשרים לגריל ואסאדו

כשר בהשגחה | בפיקוח וטרינרי | הצהרת נגישות

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page