איזור התעשיה טרוגוזין בין כפר חב"ד לבית דגן | טל' 03-9014730
  • entrecote
שיתוף ב   שיתוף בפייסבוק
roastbeef raw

אנטריקוט בתנור – רוסט ביף עם חרדל

המצרכים

נתח אנטריקוט משובח "ביפה דה לה פמפס"

3 כפות חרדל דיז'ון משובח

מלח אטלנטי

פלפל שחור גרוס טרי טרי

1 שן שום לכל קילו בשר בערך

שמן זית איכותי

עלי רוזמרין טריים

roastbeef raw

אופן ההכנה לפני צליה

מוציאים את הנתח כשעתיים לפני הצלייה (חשוב)

מורחים שמן זית על כל הנתח

מערבבים חרדל עם שום כתוש ומורחים את הנתח

מפזרים פלפל שחור גרוס על כל פני הנתח

ממליחים בעדינות ומפזרים עלי רוזמרין טריים

roastbeef done

צליה

מחממים תנור לחום הגבוהה ביותר

מכנסים את הנתח בתבנית במהירות וסוגרים את דלת התנור

המטרה היא לאבד כמה שפחות חום

צולים את הנתח כ 20 דקות בחום הגבוה

מורידים את הטמפרטורה ל 180 מעלות וממשיכים צליה כ 40 דקות

עד שהנתח מתייצב

אם הנתח גדול אפשר לצלות עד שעה

מוציאים מהתנור, נותנים לנתח לנוח כ 5 דקות פורסים ומגישים

ws cow
כמה טיפים

מומלץ להשאיר את התנור חם למקרה שנדרשות עוד כמה דקות צליה

הרוסטביף מצוין גם ביום שאחרי חם או קר

שיתוף ב   שיתוף בפייסבוק