איזור התעשיה טרוגוזין בין כפר חב"ד לבית דגן | טל' 03-9014730
  • asado fingers
שיתוף ב   שיתוף בפייסבוק
asado finger in poike

אצבעות אסאדו ברוטב ברביקיו

מצרכים ל6 מנות

  • אחד קילו אצבעות אסאדו
  • 1 ליטר בירה
  • עלי דפנה, פלפל שחור,פלפל אנגלי מלח ןקצת ציפורן (אופציונאלי) 

אופן ההכנה

  • מניחים את אצבעות האסאדו בסיר יחד עם הבירה פלפל שחור כמה גרגירי פלפל אנגלי מעט מלח ,גרגירי פלפל שחור ועלי הדפה
  • מרתיחים ובשלים כשעתיים עד שהבשר רך מאוד
  • אם עשינו את ההכנה יום קודם מכניסים למקרר ולמחרת מפרידים את השומן מהנוזל
  • מסננים את הנוזלים מהבשר וצולים את הבשר על הגריל תוך כדי מריחה של רוטב ברביקיו
  • צולים כמה דקות להשחמה וחימום ומגישים
  • בתאבון 
asdo on stick

אם לא בא לכם להשקיע 

  • אפשר סתם לצלות אצבעות אסאדו על הגריל צליה ארוכה על חום נמוך כ 45 דקות
ws cow

קצת על אצבעות האסאדו

אצבעות האסאדו הינם החלקהמחבר בין הצלעות בנתח מספר 9 בתמונה. האצבעות טעימות כמו אסאדו אבל דורשות בישול קצר יותר 45 דקות עד שעה ולא 4 שעות כמו הנתח השלם

שיתוף ב   שיתוף בפייסבוק