איזור התעשיה טרוגוזין בין כפר חב"ד לבית דגן | טל' 03-9014730
  • photo 2
שיתוף ב   שיתוף בפייסבוק
photo 2

קדירת הבשר של ציפי

מצרכים:

קילו אצבעות אסאדו.

קילו בשר לקדרה חתוך לקוביות גדולות.

5 בצלים קלופים וקצוצים.

6-8 שיני שום קלופים .

1.5 ק"ג תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינוניות.

5 גזרים קלופים וחתוכים לעיגולים.

סלסלת פטריות שמפניון טריות.

1/2 כוס רוטב סויה קיקומן

3 כפות סילן.

כוס מיים רותחים

2 כפות שמן זית.תבלינים: פפריקה מתוקה, צ'ילי חריף, רוטב צלי , כוס ציר בשר בקר , מלח, פלפל שחור גרוס.

photo 1

אופן ההכנה  

מחממים סיר קדירה עם שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את שיני השום לזמן קצר שלא ישרפו.  מוסיפים לקדירה את שני סוגי הבשר וממשיכים לטגן עד סגירת הבשר,

מוסיפים את הירקות החתוכים.

בקערה מכינים רוטב המכיל את הסויה , כוס מיים רותחים הסילן וכל התבלינים ומכניסים לקדירה. מוסיפים עוד מיים עד לכיסוי הבשר בעת הצורך 


הבישול

מרתיחים את הקדירה על הגז ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה. מכניסים את הקדירה לתנור למשך 3 שעות

על חום של 170 מעלות

שיתוף ב   שיתוף בפייסבוק